Undermeny

Välkommen

Örsjö skola är en F-6 skola som ligger beläget i Örsjö by nära skog och natur. Vi är en åldersblandad verksamhet indelade klasser F-1, 2-3:an och 4-6:an samt vårt fritidshem.

Under detta läsår är vi 52 elever på skolan och en hel drös med härliga pedagoger.

På vår skola är det viktigt att alla bemöter varandra utifrån att vi alla är LIKA UNIKA och i år arbetat vi utifrån temat Bamse . Syftet med detta tema är att fokusera på trygghet och hälsa.

Telefon 0481-20310

Webbredaktör: asaarvidsson | asa.arvidsson@nybro.se | Id: inlägg: 32 - kategori: 9

Om Örsjö skola

Organisation

Området Madesjö verksamhetsområde inkluderar Madesjöskolan och Västerängsskolan samt skolorna i Flerohopp, Orrefors och Örsjö. I området finns barn och elever [...]

Välkommen

Örsjö skola är den lilla skolan med det stora hjärtat. Vi är en åldersblandad verksamhet med tre klasser F-1, 2-3:an och 4-6:an.