Ärtkonstruktion

2-3:an säger HEJ!

I vår 2-3:a som består av 12 elever jobbar Magnus Johansson och Pernilla Hammargren. I klassen arbetar även Johan Theander som har  musiken, Olle Hermansson som har  hand om bilden och Cesilia Skoog som har slöjd.

Vi Kommer att inleda läsåret med att lära känna varandra och skapa bra rutiner, trygghet och arbetsro i gruppen.

Våra övergripande mål är hälsa och trygghet och därför passar det bra med att arbeta med kroppen i NO:n och inom Idrott och Hälsa.

Inom SO:n är det normer och regler samt religioner och platser för religionsutövning som vi startar upp med.

Vi ser fram emot ett spännande och lärorikt läsår!

Webbredaktör: asaarvidsson | asa.arvidsson@nybro.se | Id: inlägg: 46 - kategori: 15

Årskurs 2-3

2-3:an säger HEJ!

I vår 2-3:a som består av 12 elever jobbar Magnus Johansson och Pernilla Hammargren. I klassen arbetar även Johan Theander [...]